** We maken gebruik van een legale MDMA-analoog**

Individuele sessie

De individuele sessies zijn speciaal voor mensen die diepgaande traumaverwerking nodig hebben of die op zoek zijn naar diepe inzichten en heling. Tijdens een individuele sessie krijg je de volledige aandacht en liefdevolle begeleiding.

Traumaverwerking: Voor velen kan trauma een zware last zijn die het dagelijks leven beïnvloedt. Een MDMA-sessie kan je helpen om je trauma’s te verwerken en een nieuw perspectief te vinden.

Bij verslavingen: MDMA kan mensen helpen om onderdrukte emoties en trauma’s te verwerken die vaak ten grondslag liggen aan verslavingsgedrag. Dit kan leiden tot diepere inzichten en een emotionele doorbraak, waardoor de kans op blijvende herstel groter wordt. 

Diepe Inzichten en Heling: Naast traumaverwerking zijn de sessies ook ideaal voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke groei, zelfinzicht en emotionele heling. Het middel dat we gebruiken helpt je om diepere lagen van je bewustzijn te verkennen en nieuwe inzichten te krijgen, zonder angst met een groot gevoel van openheid. 

Inzichten van Non-Dualiteit en het Stilvallen van het Ego: Een van de diepgaande effecten van onze sessies kan het ervaren van non-dualiteit zijn, een staat van bewustzijn waarin de illusie van afgescheidenheid oplost en je een gevoel van eenheid en verbondenheid met alles om je heen kunt ervaren. Dit gaat gepaard met het stilvallen van het ego, het deel van ons dat ons identificeert als afzonderlijke individuen met onze eigen zorgen en angsten. Wanneer het ego tot rust komt, ontstaat er ruimte voor diepe inzichten en een gevoel van innerlijke vrede. Deze ervaringen kunnen transformerend zijn en een blijvend effect hebben op hoe je jezelf en de wereld om je heen ziet. 

Wat Kun Je Verwachten?

Tijdens een sessie bewegen we mee met jouw proces of jouw innerlijke reis. Je kunt een veilige, liefdevolle en invoelende omgeving verwachten waarin je jezelf volledig kunt openen voor het proces. 

Voorbereiding: Voor de sessie bespreken we je intenties en wat je hoopt te bereiken. 

De Sessie Zelf: Tijdens de sessie begeleiden we je door de ervaring: jouw vraag en jouw behoefte bepalen hoe deze begeleiding eruit zal zien. Na de reis zal er lichte maaltijd voor je klaar staan. 

Na de Sessie: Er bestaat de mogelijkheid om een overnachting bij te boeken. Dit maakt dat je zo lang mogelijk je kan onderdompelen in alles wat het middel je wilt tonen. Enkele dagen na de sessie hebben we telefonisch contact om na te praten. 

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de helende mogelijkheden van deze therapie, neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.